online beleggen Optionclub

Innovatief & gemakkelijk online beleggen
Met de opties van Optionclub kunt u thuis of onderweg online beleggen in kansrijke trends en tot 90% rendement* behalen in 1 uur.

Thuis of onderweg beleggen kan iedereen. Ook u kunt nu profiteren van de ups en downs van de beurskoersen 24 uur per dag. Lees meer »

Hoe werkt online beleggen met opties?
Allereerst kiest u de onderliggende waarde en looptijd van de optieAllereerst kiest u de onderliggende waarde en looptijd van de optie
Vervolgens kies uw richting, eindigt de koers hoger of een lager?Vervolgens kies uw richting, eindigt de koers hoger of een lager?
En bepaal het bedrag dat u wilt beleggen, inleg vanaf € 1,-En bepaal het bedrag dat u wilt beleggen, inleg vanaf € 1,-

Ga nu vrijblijvend en risicoloos oefenen met het gratis demo account! U hoeft geen startgeld te storten. Probeer het en leer in de praktijk te beleggen met opties op de internationale beurzen. Lees meer »

Ga nu Vrijblijvend en Risicoloos Oefenen met Opties
Hoe werken een opties?


Optionclub   

*Online beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt zelfs uw gehele inleg of een deel ervan verliezen. Voordat u begint met beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de kenmerken van opties. Lees aandachtig alle informatie en ga eerst vrijblijvend en risicoloos oefenen met opties »

Optionclub.com is een handelsnaam van Optieclub.nl b.v. Zij beschikt over een vergunning als beleggingsonderneming zoals bedoeld in artikel 2:96 Wet op het financieel toezicht (Wft) voor het verlenen van beleggingsdiensten als bedoeld in artikel 1:1 Wft, onderdeel a, van de definitie verlenen van een beleggingsdienst, alsmede voor het verrichten van beleggingsactiviteiten als bedoeld in artikel 1:1, onderdeel b van de definitie verrichten van een beleggingsactiviteit en is als zodanig geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Online beleggen » opties demo account » Optionclub »
Binamo.com