Optionclub

Een Optie-Order afsluiten kan nu iedereen met de Snelhandelaar van Optionclub. Ga naar onze Optiedesk en probeer het uit »

Waarom Handelen met Opties
    Simpel en snel af te sluiten    Simpel en snel af te sluiten
    Looptijd vanaf 60 seconden    Looptijd vanaf 60 seconden
    Slechts € 1,- per optie    Slechts € 1,- per optie
    Tot 90% winst bij de juiste keuze*    Tot 90% winst bij de juiste keuze*
    Uitbetaling binnen 24 uur!    Uitbetaling binnen 24 uur!

Open vandaag nog een Gratis Demo Account en doe éérst vrijblijvend en risicoloos ervaring op en test uw vaardigheid. Lees meer »

U hoeft geen startgeld te storten. Gebruik uw Demo Account en leer in de praktijk te handelen met opties op de internationale beurzen.

Ga nu Vrijblijvend en Risicoloos Oefenen met Opties
Opties afsluiten - Hoe werkt het

Met een Demo Account van Optionclub kunt u ongelimiteerd en kostenloos oefenen met het afsluiten van opties op uw favoriete index, aandeel, grondstof of valuta, zolang u wilt en met officiële realtime koersen. Lees meer »

*Opties handelen brengt risico’s met zich mee. U kunt zelfs uw gehele inleg of een deel ervan verliezen. Voordat u begint met handelen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de kenmerken van opties. Lees aandachtig alle informatie en ga eerst vrijblijvend en risicoloos oefenen »

Optionclub.com is een handelsnaam van Optieclub.nl b.v. Zij beschikt over een vergunning als beleggingsonderneming zoals bedoeld in artikel 2:96 Wet op het financieel toezicht (Wft) voor het verlenen van beleggingsdiensten als bedoeld in artikel 1:1 Wft, onderdeel a, van de definitie verlenen van een beleggingsdienst, alsmede voor het verrichten van beleggingsactiviteiten als bedoeld in artikel 1:1, onderdeel b van de definitie verrichten van een beleggingsactiviteit en is als zodanig geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). snelhandelaar » test uw vaardigheid » demo opties » Optionclub »
paypal      ideal      visa      mastercard      giropay      sofort      mister cash      interactivedata      kifid
Binamo.com